Aquest curs 2016 – 2017 estem fent un cicle de xerrades amb FaPac, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, per explicar les assegurances que oferim a les AMPA. Les hem calendaritzat fins al maig, per tal que al juny, quan comencen els preparatius pel pròxim curs escolar, puguem posar en marxa la renovació o contractació de les assegurances.

Des d’Arç Cooperativa preparem pòlisses per a les AMPA de cara al nou curs, tenint present els seus calendaris i necessitats. Gràcies a la nostra col·laboració amb FaPaC, oferim un paquet de pòlisses adequades a les necessitats específiques de les associacions de pares i mares d’alumnat. Inclouen responsabilitat civil per les activitats desenvolupades des de les associacions i també per a les persones membres de les juntes.

També oferim altres assegurances, com ara cobertures per accidents d’extraescolars, per als viatges d’estudis i de lleure, per actes puntuals, pels casals i les colònies, etc.

Visitar les AMPA i conèixer de primera mà la seva realitat quotidiana ens permet respondre millor a les necessitats i reptes que ens proposen. Potser tindrem ocasió de parlar en persona a l’escola de la vostra canalla!