El grup Ecos acollirà el proper 29 de setembre la primera sessió del cicle Ecos de transformació, un cicle d’activitats d’economia social i solidària pensat per impulsar la ciutadania a buscar alternatives. La iniciativa està oberta a tothom i s’organitza en sessions monogràfiques que tractaran temes diversos des d’un punt de vista pràctic. De cada temàtica tractada en les sessions el grup elaborarà uns materials col·leccionables.

En la primera sessió, titulada Connecta’t a la Internet alternativa, la cooperativa tecnològica Jamgo presentarà la iniciativa Guifi.net. La sessió inclourà un taller pràctic i la instal·lació d’un node al Grup Ecos. A més a més, també hi participarà Eticom-Som connexió per explicar la seva experiència.

Aquesta iniciativa del Grup Ecos, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, inclourà dues sessions més fins a final d’any i s’ha creat amb la voluntat que continuï l’any vinent. Les properes sessions, que es faran el primer dijous de mes, abordaran per una banda les finances ètiques i solidàries, i per altra banda, l’àmbit de la informació i la comunicació.