Aquests dies han estat dies de família i retrobaments, però totes tenim una família que no ens ha vingut donada, sinó que l’hem triat. Des de Pam a Pam, que també es defineixen com una família, la Laura Muixí escriu un post dedicat a aquesta família extensa amb què somiem plegades una altra economia i treballem per fer-la realitat! 

“Al meu entorn, abunden comentaris de mandra per les festes i sobretot pels àpats i sobretaules eternes que impliquen, amb persones que normalment veiem poc sovint i amb qui normalment tenim poques afinitats polítiques. I ja sabem que les converses de sobretaula solen ser perilloses…

Avui he rebut un missatge que resumeix el que crec que tantes sentim: ‘amigues feministes, recordeu que és el nostre deure arruinar els sopars familiars amb les nostres opinions. Bona sort camarades’.
I podria ampliar-ho a amigues feministes, amigues anticapitalistes, amigues antiracistes, amigues ecologistes i un llarguíssim etcètera d’istes.

I és en aquestes dates, entre àpats més o menys incòmodes, quan més valores la sort de tenir altres famílies, les escollides, amb les que sí que hi ha afinitat, amb les que i construïm una altra manera de viure i amb les que creixem plegades intentat-ho dia a dia.”

Si voleu llegir el post sencer, cliqueu aquí.