Amb la finalitat de donar a conèixer la importància d’introduir els escacs com esport, art i educació, les escoles cooperatives d’ensenyament de les Illes balears han preparat una sèrie d’activitats especials. Des d’Arç Cooperativa hem volgut donar suport a aquesta activitat i en som patrocinadors.

Es farà una jornada d’escacs el pròxim 5 de maig entre les 9 del mati i les 12 hores, al Parc de les Estacions de Palma de Mallorca. Es preveu la participació de 400 nins i nines en aquesta diada!

Aquest esdeveniment és el primer en la història de l’illa, on centenars de jugadors al mig d’un lloc públic demostraran la importància d’utilitzar els escacs com una eina pedagògica.

Els escacs ajuden a desenvolupar qualitats tan importants com la concentració, la presa de decisions, la memòria, la tolerància, la resolució de problemes, el respecte entre les persones… Tot a través d’un esport mil·lenari, que també és una ciència i està obert a qualsevol persona, edat i sexe.