Arç cooperativa ha signat un nou acord de col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, pel qual oferirà a totes les colles una sèrie d’assegurances per l’activitat no castellera. Com a exemple, oferirem assegurances per activitats de lleure com casals i colònies, organització de festes o concerts, àpats populars i en general de qualsevol espai d’oci fora de l’àmbit casteller.

Amb aquest acord, Arç amplia la seva oferta de serveis d’assegurances a més de 17 federacions d’entitats de cultura popular. Alhora, també us avancem la creació d’un portal específic que ja hem desenvolupat per a aquesta mena d’entitats de cultura popular. Aquest portal web, sota l’adreça arccultura/net, s’ha posat en marxa per a la Federació de Diables de Catalunya. Però abans de final d’any volem posar a l’abast d’altres federacions aquesta pàgina. Està pensada per facilitar la contractació, gestió i cobrament d’assegurances a les entitats.

Juntament amb el mapa d’assegurances per les entitats de cultura popular -que continuem presentant a entitats i ajuntaments-, podem dir que la nostra oferta va molt més enllà que les ofertes d’assegurances tradicionals i esperem que tingui una bona rebuda al sector.

Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, el cel és el límit

La CCCC (Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya) és una entitat que va néixer l’any 1989 amb l’objectiu de vetllar pels interessos comuns de les colles castelleres i per fomentar el món casteller. Actualment, la Coordinadora és l’única entitat que agrupa les colles i està formada per vora 100 colles castelleres existents actualment a Catalunya, amb més de 13.000 membres.