A partir d’aquest mes oferirem assessorament en la gestió d’assegurances a Torre Jussana, la seu del Consell d’Associacions de Barcelona. Un dimarts al mes estarem a la vostra disposició per resoldre consultes. El nostre objectiu és ajudar a les entitats a conèixer i gestionar les assegurances idònies per a la seva activitat. L’inici d’aquest servei coincideix amb la presentació, el pròxim 16 d’octubre, del Mapa d’Assegurances per a associacions

L’assessorament, de caràcter presencial, és bàsic perquè les entitats coneguin les seves obligacions en pòlisses i tinguin cobertes les seves responsabilitats. Les entitats han de conèixer els requisits i les obligacions derivades de la legislació vigent. Els donarem respostes personalitzades sobre quines tipologies d’assegurances són idònies, segons les característiques de les seves activitats. En Javier Gómez, soci d’Arç Cooperativa, serà la persona encarregada d’aquest servei d’atenció personaltizat.

Aquí algunes de les qüestions que es poden respondre:

  • Pel que fa al marc general:
    • Les obligacions i responsabilitats a les que estan subjectes les associacions, segons la normativa vigent.
  • Pel que fa al cas concret de cada associació, s’analitzarà quines són les necessitats segons l’àmbit de l’entitat i les activitats que fa.

L’assessorament permet la possibilitat de fer consultes per correu electrònic o de manera presencial, sempre amb cita prèvia. Les trobades presencials tindran una durada de 45 minuts. Tant els assessoraments en línia com els presencials són personalitzats. Els dies presencials seran un dimarts al mes, començant pel 17 d’octubre, de les 17 a les 20 hores.

Per sol·licitar un assessorament, cal contactar amb Torre Jussana trucant al telèfon 93 256 41 18. Si es vol fer una consulta telemàtica, es pot fer enviant un correu a [email protected]

 

16/10 Presentació del Mapa d’Assegurances per a Associacions

L’obertura d’aquest nou servei coincideix amb la presentació a Torre Jussana del Mapa d’Assegurances per associacions, organitzada pel CAB, el pròxim 16 d’octubre, a les 18 h. Cal fer inscripció prèvia per assistir a aquesta presentació.

El mapa ha estat elaborat per Arç Cooperativa i la Direcció de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un recurs que exposa els requisits i obligacions en matèria d’assegurances que emanen de la legislació vigent i permet orientar-los sobre les assegurances idònies per al desenvolupament de les
diferents tipologies d’activitats associatives. Animem a totes les associacions de la ciutat a assistir a aquesta presentació!