Si us acosteu a l’estand d’Arç Cooperativa durant la FESC 2017 i sol·liciteu un pressupost de qualsevol assegurança per a particulars, participareu en un sorteig! Posem en marxa el Tast cooperatiuregalem tres vals per valor de 60 euros per a consumir en qualsevol dels establiments adherits a la Xarxa de Restauració i Cultura Cooperativa (XAREC).

En fer el pressupost, només cal que indiqueu que esteu participant en aquest sorteig posant el codi promocional “FESC17”. Els pressupostos es poden demanar fins al 29 d’octubre a través del formulari de particulars del nostre web. Recordeu: participar en el sorteig no obliga en cap moment a la contractació d’assegurances o productes d’Arç Cooperativa. El sorteig es farà el 30 d’octubre; anunciarem les persones guanyadores la primera setmana de novembre. Participeu-hi!

Participa al sorteig “Tast cooperatiu”! CODI PROMOCIONAL FESC17

 
 

Fesc 2017, cinquena edició
L’economia social i solidària es construeix de manera col·lectiva i allò que genera també ha de ser per a la comunitat. En aquesta FESC 2017 les entitats participants volem aprofundir en les nocions de què és allò comú i com garantim que el que creem hi pertanyi. Enfront d’un capitalisme individualista i privatiu, volem construir una economia col·lectiva i accessible.
Ens trobem en un moment d’auge de l’economia social i solidària. Per exemple, hem aconseguit que algunes administracions públiques hi estiguin apostant com una font de creació de llocs de treball. Des de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) ens proposen aprofitar l’espai de la FESC per preguntar-nos com ens afecta això i quines dependències ens genera.
La fira es farà els dies 20, 21 i 22 d’octubre al Recinte Fabra i Coats (Sant Andreu, Barcelona). L’entrada és lliure i gratuïta. I recordeu que durant la fira l’única moneda vàlida serà l’ecosol, que es podrà canviar en una taula a l’entrada.