Arç Cooperativa, corredoria d’assegurances orientada als sectors de l’economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables, busquem una persona per incorporar-se a la nostra Àrea de serveis a empreses i organitzacions. Aquesta oferta de feina vol cobrir una vacant a l’Àrea de serveis a empreses i organitzacions, de responsable de la tramitació de sinistres. Aquest procés està tancat.

Funcions:

 • Tramitació de sinistres d’empreses i organitzacions
 • Fer seguiment del les fases del sinistre des de la seva notificació fins al tancament, incloent estudi sobre cobertura, possibilitat de defensa, reserves de pagaments i/o recobrament, venciments i prescripcions i documentació de l’expedient

Requisits:

 • Formació en assegurances
 • Experiència en el sector (corredories, companyies d’assegurances…)
 • Experiència en empreses de serveis
 • Català i castellà, parlat i escrit

Així mateix, es valorarà:

 • Coneixement d’altres idiomes
 • Experiència en gestió d’empreses i/o entitats de l’Economia social i solidària o del Món associatiu
 • Competències i actituds
 • Capacitat de comunicació verbal
 • Capacitat de treball en equip
 • Capacitat de síntesi
 • Capacitat d’assumir responsabilitats
 • Capacitat d’aprenentatge
 • Persona resolutiva

Oferim:

 • Incorporació immediata
 • Condicions retributives segons el Conveni col·lectiu de Mediació d’assegurances
 • Jornada laboral completa de 36 hores setmanals de dilluns a divendres

Procés de selecció

Les persones interessades podran fer arribar el seu CV, amb fotografia recent i una carta de motivació a: [email protected] fins al dia 22 d’abril de 2019. Podeu descarregar l’oferta en PDF clicant en aquest enllaç. Aquest procés està tancat.