Us regalem una bicicleta si sou clients d’Arç Cooperativa! Des del maig i fins finals del 2019 obrim un sorteig per a totes les persones que contractin una assegurança de particulars en aquest període. La persona guanyadora s’anunciarà el gener del 2020. 

Des de l’1 de maig fins al 31 de desembre del 2019, si contracteu una assegurança per a particulars, entrareu en el sorteig d’una bicicleta Carmela. Serà per les pòlisses de llar, automòbil, vida, de viatge, de bicicletes… Volem donar les gràcies a les persones que confien en nosaltres per gestionar les seves pòlisses i que trien fer un consum responsable en adquirir assegurances ètiques. És gràcies a vosaltres que podem seguir ampliant les possibilitats de les pòlisses certificades amb el segell EthSI i que ampliem el mercat social.

La Carmela és una  bicicleta elèctrica ideada i assemblada a Barcelona per oh!bike factoria. Pensada per a la vida urbana, és una bicicleta molt lleugera: només pesa 15 kg. Combina disseny, tecnologia i innovació per anar més lluny de la manera més fàcil. A Carmela bikes comparteixen la vocació i el compromís social d’aplicar la seva experiència i coneixements en l’àmbit de la mobilitat urbana centrada en les persones.

És un equip d’enginyers de diferents generacions i amb experiència en diversos sectors industrials que s’han unit amb l’objectiu de dissenyar, desenvolupar i fabricar la Carmela, una bicicleta elèctrica que promou la indústria local i de proximitat. El projecte segueix ubicat en el seu punt d’origen, en el cor de l’Eixample, un dels carrers que tenen carril bici connectant la ciutat de Barcelona. Fa uns anys, alguns d’aquests enginyers havien fundat la societat cooperativa Ecotècnia, pionera en energia eòlica. Trenta anys més tard, van fundar oh!bike factoria, on neixen les bicicletes Carmela.

Podeu consultar les bases completes del sorteig en aquest enllaç. Farem pública la persona guanyadora en la nostra pàgina web i a les xarxes socials tan bon punt entrem en l’any 2020. Així doncs, d’aquí a un any potser esteu recorrent la ciutat a lloms d’una Carmela!