Comencem el 2020 de la millor manera possible: anunciant la guanyadora del sorteig de la Bicicleta Carmela. L’afortunada és l’Eugènia Boada. Avui dimarts 7 de gener li hem entregat la bicicleta a la seu d’oh!bike factoria, l’estudi que dissenya el vehicle.

La Bicicleta Carmela és una bicicleta elèctrica desenvolupada i fabricada a Barcelona. En el seu disseny, en plena sintonia amb la funcionalitat, cap detall és casual. De fet, és una de les e-bikes més lleugeres del mercat: només pesa 15 kg. El 2018 va ser reconeguda amb el Premi ADI-FAD. Delta d’Or 2018: Millor Disseny de l’Any per a la Mobilitat.

El muntatge de la bicicleta el duen a terme a Biciclot de Poblenou. Biciclot és una cooperativa de treball referent en el sector des de l’any 1980. La cooperativa promou la bicicleta com a mitjà de transport ecològic, econòmic i saludable per avançar cap a una mobilitat sostenible.

En el sorteig “Bicicleta Carmela” hi han participat totes aquelles persones que van contractar una assegurança per a particulars entre l’1 de maig i el 31 de desembre del 2019. El sorteig es va realitzar el dia 2 de gener del 2019 a la nostra seu mitjançant un programa informàtic.

Enhorabona Eugènia! Esperem que la gaudeixis i que segueixis pedalant cap al consum responsable!