Un any més, ens complau anunciar que Arç Cooperativa patrocinem els Premis FaPaC que organitza la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FaPaC). Els guardons, que enguany arriben a la 8a edició, premien les accions educatives i participatives impulsades per les AMPA/AFA associades a la FaPaC que fomenten la participació, la transformació social i el treball en xarxa.

Amb aquesta iniciativa, la FaPaC vol donar a conèixer públicament les pràctiques, activitats i projectes realitzats per les AMPA/AFA, ja sigui de manera individual, en col·laboració amb el centre educatiu o amb el treball en xarxa amb altres entitats.

La 8a edició dels Premis FaPaC vol reconèixer els projectes que fomenten una educació pública de qualitat, equitativa, inclusiva, gratuïta, democràtica, intercultural, feminista i ambientalment sostenible.

Els guardons es divideixen en tres categories diferents: premi “Tothom a l’AMPA/AFA”, premi “Transformem la societat” i premi “Fem xarxa per la qualitat educativa”. En total, la FaPaC nominarà cinc iniciatives per categoria i es premiaran tres de les accions nominades.

Les AMPA/AFA poden presentar els seus projectes fins al 15 de febrer de 2020. L’entrega dels premis es farà en un acte públic que se celebrarà el 18 d’abril a la ciutat de Girona. Pots trobar tota la informació dels premis al web de la 8a edició dels Premis FaPac.

La FaPaC és la federació d’AMPA més gran de Catalunya, tant a primària com a secundària. Està formada per 2.358 AMPA/AFA repartides en més de 750 municipis que representen al voltant d’unes 500.000 famílies.

Des del 2013, la FaPaC confia amb Arç Cooperativa. Actualment, oferim a totes les AMPA/AFA federades el conjunt d’assegurances necessàries per a desenvolupar les seves tasques amb les màximes garanties legals, formals i organitzatives.