Des d’Arç Cooperativa estem bolcades a donar suport i assistència a les persones i organitzacions que confieu en nosaltres. Des de l’esclat de la crisi de la COVID-19, hem experimentat un increment d’operacions que dificulta el normal desenvolupament de la nostra atenció comercial.

La nostra voluntat ha estat sempre atendre de manera adequada i amb celeritat les vostres necessitats. És per aquest motiu que us demanem disculpes i una mica de paciència si la nostra resposta no és tan àgil com ens agradaria.

Des de la declaració d’estat d’alarma, hem centrat els nostres esforços a fer compatible la responsabilitat i l’atenció a la nostra comunitat amb la cura de les persones sòcies i treballadores de la cooperativa. Per això seguim combinant el teletreball amb el retorn esglaonat al nostre local del Grup Ecos.

Tenint tot això amb compte, i amb l’objectiu d’agilitzar la interlocució amb les nostres àrees tècniques, hem habilitat els següents correus electrònics:

Us recordem que podeu seguir contactant amb nosaltres a través dels nostres canals habituals. Agraïm la vostra confiança i paciència. Cuideu-vos. Cuidem-nos.