En aplicació de les recomanacions sanitàries, des d’Arç Cooperativa hem decidit activar el pla de prevenció i resposta a la crisi sanitària al centre de treball.

Aquest pla comporta, entre altres mesures, la restricció de reunions, viatges i trobades i el foment del treball a distància per limitar les possibilitats de transmissió vírica i preservar la salut de totes les persones treballadores i col·laboradores.

Aquestes mesures s’orienten a continuar la nostra activitat i l’atenció a totes les persones i organitzacions clients. Mantenim oberts els canals de comunicació habituals tot i que preguem la vostra comprensió per les limitacions que es puguin produir puntualment en el nostre servei.

Així mateix, manifestem el nostre suport a totes les persones que puguin patir les conseqüències d’aquest episodi i especialment a tot el personal que des de la sanitat pública està fent front a la situació amb un esforç sovint més enllà de la seva obligació.

Moltes gràcies a tots i totes.