• Arç Cooperativa i Vanwoow signem un acord d’intercooperació per promoure les assegurances gestionades amb criteris ètics i solidaris.
  • Vanwoow és una plataforma de turisme responsable i conscient que vol evitar la despoblació a través dels viatges en caravana, autocaravana i camper.

Un dels nostres objectius és estendre la pràctica del consum conscient a través de la gestió d’assegurances ètiques i solidàries. Creiem que la intercooperació amb altres entitats de l’economia social i solidària és una de les fórmules per impulsar un consum respectuós, transparent i sostenible.

Per això, hem arribat a un acord de col·laboració amb Vanwoow, una plataforma social i col·laborativa de turisme slow, responsable i conscient que vol apropar la comunitat autocaravanista a la cultural i tradició dels micropobles.

Gràcies a aquesta col·laboració, oferim a totes les persones que formen part d’aquesta comunitat assegurances per a les seves caravanes i autocaravanes gestionades amb criteris ètics amb preus cooperatius.

 

Un acord per impulsar el consum conscient i la intercooperació

Des d’Arç Cooperativa creiem en la intercooperació com a forma de treball en xarxa i la manera de teixir aliances amb altres cooperatives i entitats del nostre entorn.

Aquesta nova col·laboració és amb Vanwoow, una cooperativa sense ànim de lucre. El seu objectiu és revertir la despoblació dels micropobles a través dels viatges en caravana i el turisme slow.

Arç Cooperativa i Vanwoow som dos projectes que formen part l’economia social i solidària i que compartim valors. Les dues iniciatives treballem per la sostenibilitat potenciant el consum conscient a través d’un model cooperatiu i democràtic que vol fomentar la participació.

Assegurances ètiques per a caravanes i autocaravanes

Gràcies a aquest acord d’intercooperació, les persones de la comunitat Vanwoow poden assegurar les seves caravanes, autocaravanes i campers amb criteris ètics i solidaris i beneficiar-se de preus cooperatius.

Per fer-ho, només cal indicar que es forma part de la comunitat Vanwoow a l’hora d’omplir la sol·licitud de pressupost de l’assegurança d’automòbil.