Com cada any, l’equip d’Arç Cooperativa ens hem organitzat per poder compaginar els descansos personals i continuar oferint servei i atenció a la nostra comunitat.

Per conciliar aquestes dues realitats, el nostre horari d’atenció telefònica canvia durant el mes d’agost. Podeu seguir contactant amb nosaltres a través del nostre telèfon al 93 423 46 02 de dilluns a divendres de 10 a 13 h del matí.

A més a més, també ens podeu enviar un correu electrònic a [email protected] i us respondrem al més aviat possible. Alhora, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte que trobareu a la nostra pàgina web.

Aprofitem per recordar-vos que podeu consultar el nostre directori de telèfons d’entitats i companyies asseguradores en cas de sinistre per agilitzar la gestió. Alhora, si necessiteu declarar un sinistre directament amb nosaltres, ho podeu fer a través d’aquest formulari.

Part del nostre equip comercial també estarà disponible durant el mes d’agost, així que si voleu aprofitar i fer el salt a les assegurances ètiques i solidàries per avançar cap al consum conscient, atendrem les vostres sol·licituds de pressupost amb la màxima celeritat possible.

Moltes gràcies per la vostra confiança! Us desitgem un bon agost!