Un any més, Arç Cooperativa ens adherim a les reivindicacions i mobilitzacions convocades pels col·lectius feministes amb motiu del 8 de març, dia internacional de les dones. Com a cooperativa, facilitem la participació de totes les persones que formem part de l’equip de treball a les mobilitzacions convocades arreu del país.

Volem aprofitar l’ocasió per posicionar-nos, una vegada més, en contra de qualsevol desigualtat i mostrar el nostre rotund rebuig davant de qualsevol discriminació o precarització per raó de gènere i contra qualsevol acte de violència masclista.

Des d’Arç Cooperativa, com agent de l’economia solidària i el cooperativisme, estem construint un present i un futur basat en els valors de la igualtat, l’equitat, la solidaritat i la democràcia. Per això, treballem per bastir un sistema en el qual les persones estiguin al centre de l’activitat econòmica; un sistema basat en la igualtat i l’equitat de gènere, on puguem revisionar les relacions de poder entre homes i dones. Perquè en la societat que desitgem, volem que la vida de totes les persones que ocupi un paper central a partir de relacions sostenibles amb els ecosistemes i el conjunt planeta.