Arriba l’agost i, un any més, Arç Cooperativa adaptem el nostre horari d’atenció per fer compatible un servei i una atenció de qualitat a la nostra base de clients i una conciliació personal i familiar de les persones sòcies i treballadores. Per això, durant el mes d’agost, el nostre horari d’atenció telefònica passa a ser de 10 a 13 h de dilluns a divendres.

A partir de l’1 de setembre recuperarem al nostre horari habitual d’atenció telefònica.

Us recordem que també ens podeu enviar un correu electrònic a [email protected] i l’atendrem al més aviat possible.

Alhora, a la nostra pàgina web podeu trobar un directori amb els telèfons d’assistència de les principals companyies i entitats asseguradores amb les quals treballem. D’aquesta manera, en cas que patiu un accident, podeu contactar amb la companyia que us presta servei directament.

Agraïm la vostra col·laboració i us desitgem un molt bon estiu!