• Arç Cooperativa i ConBici signem un conveni per millorar els programes asseguradors de la coordinadora i facilitar una gestió ètica i solidària de les seves assegurances.
  • Amb aquest acord, posem a disposició de ConBici un nou portal web per contractar assegurances de bicicleta de manera fàcil i intuïtiva.

Hem signat un conveni d’intercooperació amb ConBici, la coordinadora estatal de la bicicleta que agrupa a més de 70 associacions, col·lectius de ciclistes i persones sòcies individuals.

L’objectiu de l’acord és millorar els programes asseguradors d’entitats i persones associades a la coordinadora i oferir cobertures més completes i una gestió automatitzada i eficient.

Gràcies a aquesta aliança, la defensa de la bicicleta com a mitjà de transport habitual i sostenible que defensa ConBici anirà amb paral·lel amb una gestió ètica i solidària del seu programa assegurador.

Un nou portal de contractació intuïtiu amb l’aval del segell EthSI

Gràcies a la signatura de l’acord, Arç Cooperativa i ConBici posem a disposició de les persones sòcies de la coordinadora i de totes les amants de la bici un nou portal web per contractar assegurances de bicicleta. El lloc web permet la contractació d’una assegurança de manera fàcil i intuïtiva en només 5 passes des de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

El portal ofereix una àmplia varietat de modalitats d’assegurances que inclouen diferents cobertures com l’assistència en viatge, la reclamació de danys i defensa jurídica, la mort per accident, l’hospitalització, el robatori i danys a la bicicleta per accident. El cost de l’assegurança s’ajusta de manera automàtica segons el model i el preu de cada bicicleta, garantint preus més competitius i justos.

Aquest nou servei proporciona una major seguretat a les ciclistes, ja que els productes asseguradors estan dissenyats específicament per cobrir les seves necessitats. A més a més, les assegurances es gestionen de manera ètica i solidària. Tant Arç Cooperativa, que desenvolupem la tasca de mediació, com Mussap, la mútua que ofereix l’assegurança, comptem amb la certificació ètica i solidària EthSI, que garanteix la transparència i una inversió socialment responsable.

ConBici i Arç Cooperativa reafirmem el nostre compromís amb la promoció d’una mobilitat sostenible i segura, oferint a les ciclistes una solució d’assegurança ètica i solidària adaptada a les seves necessitats. Aquesta aliança reforça encara més la defensa de la bicicleta com a mitjà de transport habitual i sostenible.

Foto original de Sebastian Voortman via Pexels

L’aliança amb ConBici, una passa més en l’impuls de la transició ecosocial

ConBici és la coordinadora estatal de la bicicleta que agrupa a més de 70 associacions, col·lectius de ciclistes i persones sòcies individuals. Promou l’ús habitual de la bicicleta com a mitjà de transport i treballa en la creació d’una legislació de mobilitat que garanteixi la seguretat de totes les persones, també vianants i ciclistes.

Els grups locals afiliats a ConBici s’involucren activament en assumptes relacionats amb el ciclisme urbà, l’ús de la bicicleta, el cicloturisme, la governança i la incidència política en els seus territoris per promoure la mobilitat sostenible.

Aquesta nova aliança s’emmarca en el compromís estratègic d’Arç Cooperativa amb la transició ecosocial. El 2022 vam aprovar un nou marc estratègic en el qual decidíem orientar la nostra activitat socioeconòmica cap a sectors vinculats amb la transformació cap a un model econòmic i social sostenible, just i democràtic que tingui en compte les persones, els col·lectius i el planeta.

Imatge de portada original de Yael Fazy via Freepik