Responsabilitats directives i assegurances de l’activitat associativa

La Direcció General de la Generalitat implementa diferents models de jornades formatives especialitzades amb l’objectiu de facilitar als diferents agents públics i privats del sector instruments i eines per a una millor gestió de l’activitat festiva i associativa. Arç Cooperativa participa a la jornada que s’organitza demà a Manresa.

Des de l’any 2010 s’organitzen , anualment, jornades formatives especialitzades. Podeu consultar la documentació de les ponències presentades des de l’enllaç Jornades anteriors.

Per a consultes i informació: [email protected]

Responsabilitats directives i assegurances de l’activitat associativa
Manresa, 7 d’octubre de 2016

Jornada tècnica adreçada a gestors culturals i associatius i a tècnics municipals de l’àmbit de la cultura, en el marc de les jornades formatives especialitzades convocades per la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la 06Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la jornada és facilitar als diferents agents públics i privats del sector instruments i eines per a una millor gestió de l’activitat festiva i associativa, en concret donant a conèixer la normativa en matèria d’obligacions de les juntes directives i d’assegurances de les entitats i de les activitats que desenvolupen.

Aquesta jornada està organitzada conjuntament amb Fira Mediterrània de Manresa i es celebrarà a la LLotja Professional de la Fira.

Fira Mediterrània. Llotja professional
Museu de la Tècnica
Carretera de Santpedor, 55. Manresa

Horari: 10.15h a 12.30h