Obertes les inscripcions al #ESSkongresua, el II Congrés d’Economia Social i Solidària a Bilbao

Ja s’ha obert la inscripció pel II Congrés d’Economia Social i Solidària, que es farà el 10, 11 i 12 de novembre al Bizkaia Aretoa de Bilbao. Sota el lema “El desplegament de l’Economia Social i Solidària. És l’hora de transformar l’economia!”, aquestes jornades tenen una nodrida programació. Per consultar les novetats i el programa provisional, podeu anar al web oficial.

Té un nombre limitat de places, així que us recomanem que feu la inscripció com més aviat millor. Podreu estar al dia dels possibles canvis si seguiu els seus comptes de Twitter i la seva pàgina de Facebook. Ha arribat el moment de fer el salt, deixar de creure’ns una alternativa i constituir-nos com a nova realitat. És el moment del desplegament de l’Economia Social i Solidària arreu!

Font de la notícia: REAS RED