Us anunciem que el dia 21 de desembre a les 18h a la CONFAVC (c/Doctor Aiguader núm. 18, Barcelona) se celebrarà una nova Assemblea General Extraordinària de la XES.

Volem fer especial èmfasi en dos dels punts que tractarem: l’anàlisi del mapa d’aliances de la XES, clau per implementar les línies estratègiques que volem impulsar des de la xarxa, i la renovació de dos càrrecs de la Junta Directiva. El moment que està vivint el país ens obre nous reptes cada dia i per això us animem a fer un pas més en la vostra implicació a la XES i sumar-vos a la Junta per col·laborar activament en la construcció del model econòmic i social que desitgem totes les sòcies de la nostra entitat.

La Junta necessita incorporar una persona que representi a una entitat sòcia i una altra persona com a sòcia individual: podeu presentar la vostra candidatura fins el 13 de desembre, enviant un correu a [email protected] amb una breu explicació de l’entitat que representeu o bé una presentació personal si sou sòcies individuals.

A continuació, detallem l’ordre del dia de l’assemblea:

  • Ratificació de noves sòcies.
  • Votació de candidatures per renovar els dos càrrecs vacants de la Junta Directiva.
  • Reflexió sobre els canvis organitzatius de l’entitat i crida a la participació.
  • Anàlisi del mapa d’aliances de l’entitat dinamitzada per la Comissió de Relacions Externes.
  • Torn obert de paraules.

En els propers dies us farem arribar la documentació necèssaria prèvia a l’assemblea per conèixer les candidatures presentades i la llista d’entitats que han de ser ratificades durant l’assemblea. Siusplau, confirmeu assistència en aquest formulari.

Com arribar-hi? La CONFAVC està situada al carrer Doctor Aiguader núm. 18 de Barcelona. S’hi arriba amb renfe (Estació de França) o parada Barceloneta de L4 del metro.