L’Ajuntament de Barcelona ha elaborat un Pla d’Impuls de l’Economia Social i Solidària que pretén impulsar el sector a la ciutat durant els propers tres anys. El pla, segons han expressat representants de l’Ajunament, pretén fomentar un model socioeconòmic alternatiu transformador per contribuir a la reducció de les desigualtats socials i territorials i promoure una economia al servei de les persones i de la justícia social.

Des de la XES, igual que les entitats que en formem part, celebrem aquest tipus d’iniciatives per part de les administracions i esperem que sigui útil per reforçar tota la feina col·lectiva que es fa des de les organitzacions d’economia solidària i totes aquelles persones que fa molt que treballen per demostrar que l’ESS és una alternativa que ja existeix.

Trobareu més informació i podreu consultar el Pla aquí.