A Arç Cooperativa tenim un programa d’assegurances sensible envers les necessitats de les Associacions de Mares i Pares a escoles i instituts. Així, comptem amb assegurances especialment pensades per AMPES.

Per explicar-lo, ens van convidar a participar en la trobada organitzada per la Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de l’Escola Secundària (FAPAES) i per la Confederación Española de Asociaciones de Padres de Alumnos (CEAPA) a Barcelona.

En el marc de la trobada, Arç va presentar el seu programa d’assegurances per Ampas a tots els assistents, entre els que hi havia presidents i vocals de Federacions i Confederacions d’AMPES de tot l’estat espanyol.

 

Podreu trobar més informació sobre les nostres assegurances ètiques per a empreses i organitzacions seguint aquest enllaç.

 

IMG_1985