Nous acords de col·laboració per ampliar el mercat social

La construcció del mercat social és una de les prioritats estratègiques d’Arç Cooperativa i l’establiment d’acords de col·laboració és la manera de materialitzar-la. Treballar amb la vista posada a les necessitats dels col·lectius ens obliga a desenvolupar eines i productes adaptats a cada realitat que s’incorpora. És d’aquesta manera que posem a l’abast de les organitzacions productes asseguradors amb valors i preus cooperatius. Amb els nous acords, signats l’any 2016, sumem ja 45 acords de col·laboració amb col·lectius en marxa, amb una aportació prevista de prop de 60.000 euros per aquest any.

Hem signat nous acords en l’àmbit de l’economia solidària, amb REAS País Valencià i REAS Balears, que consoliden la nostra aposta per articular el moviment en el conjunt de l’estat. Engeguem també noves col·laboracions amb realitats consolidades del moviment cooperatiu: la Unió de Cooperatives de Treball de les Illes Balears (UCTAIB) i la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalaunya (FECEC).

Finalment, continuem consolidant-nos com a referents en l’assegurança del món associatiu cultural amb la signatura d’un acord amb l’Agrupació del Bestiari Festiu de Catalunya que s’incorpora a la quinzena de col·lectius d’aquest àmbit.