#LlarsÈtiques: des d’Arç posem en marxa una campanya d’assegurances ètiques per a la llar, amb sis mesos gratuïts

Com ja sabeu, a Arç Cooperativa fa molts anys que tenim el repte d’ampliar les assegurances ètiques per cobrir tots aquells productes i serveis que necessitin pòlisses. Un dels nostres productes estrella són les assegurances de llar certificades amb el segell EthSI. Gràcies a la col·laboració amb la companyia Atlantis, fins al 31 de maig podeu adquirir una pòlissa ètica per a la vostra llar i gaudir de sis mesos gratuïts.

Aquesta bonificació es repartirà en dos anys. Per a cada nova contractació es reemborsarà un import equivalent a tres mesos del rebut de la primera anualitat i, amb la renovació del contracte, s’efectuarà un segon reemborsament.

Les assegurances de la llar us permetran afrontar els imprevistos amb més capacitat de reacció. I amb aquesta campanya, podeu fer una opció asseguradora de consum responsable. Des de la cobertura més básica fins a un tot risc de la llar.

L’habitatge i el seu contingut són la principal inversió d’una família, tant si es tracta d’una llar en propietat, si es lloga a tercers o si som els llogaters, cal pensar en la nostra tranquil·litat.

Contractant una pòlissa de llar, a més de cobrir els danys més habituals -aigües, incendis, robatoris o trencaments de vidres-, també estem assegurant possibles danys que es puguin ocasionar a tercers. Per exemple, propietaris d’un gos o com a usuaris de bicicleta, entre d’altres. A més, si contractes un producte d’Atlantis tindràs inclosa assegurança de protecció en cas de quedar-te a l’atur, sense cost addicional

Escull la modalitat de contractació idònia segons tipus del teu habitatge, necessitat i pressupost amb la garantia de l’assegurança ètica i solidària. Podeu trobar tota la informació d’aquesta campanya seguint aquest enllaç; demaneu-nos un pressupost i descobriu quin estalvi podeu aconseguir.