Hem arribat a un acord exclusiu amb l’Associació de professionals de la gestió cultural de Catalunya (APGCC), per tal d’oferir productes asseguradors a les seves persones associades i a les organitzacions que representen. Entre aquestes organitzacions es troben associacions, entitats, empreses… La tipologia d’assegurances que els hi oferim des del nostre servei de pòlisses per a empreses i organitzacions, inclou pòlisses de danys materials; patrimonials i de responsabilitat; i de persones. 

Per exemple, podem oferir cobertures per a la responsabilitat civil d’activitats o la responsabilitat civil de juntes directives. També assegurances en cas de suspensió d’espectacles, assistència en viatges, o assegurances per danys a les instal·lacions, així com pòlisses d’accidents. Per a demanar un pressupost o consultar els nostres productes, podeu clicar en aquest enllaç i trobareu tota la informació.

L’APGCC és la plataforma que aglutina els professionals de la gestió cultural de Catalunya provinents de tots els àmbits i especialitats de la gestió cultural. Es va fundar l’any 1993 amb l’objectiu d’esdevenir punt de trobada i plataforma de representació i reflexió. Al llarg dels seus 24 anys d’història s’ha anat consolidant com una organització de referència en el sector cultural. Actualment està formada per més de 700 professionals que procedeixen de diversos àmbits com les arts escèniques, les arts visuals, el patrimoni, la música… i que treballen tant al sector públic com al privat.