Un any més arriba la FESC! És la sisena edició d’aquesta cita de l’economia social i solidària a Barcelona. Centenars d’expositores d’arreu del territori català ens trobarem al recinte Fabra i Coats. És un dels moments àlgids de l’ESS catalana. Ens fa molta il·lusió ser-hi, una vegada més, per seguir difonent els valors de les assegurances i finances ètiques. 

Podreu preguntar sobre la tasca que fem a Arç Cooperativa al nostre estand, situat al sector de les finances ètiques, però també hi haurà un segon punt amb informació de la nostra organització. Parlem de l’estand de MésOpcions, la marca d’Opcions de Consum Responsable, SCCL, una cooperativa integral de consum i serveis que es construeix des de la sostenibilitat personal, social i ecològica, desenvolupant el mercat social i contribuint a l’articulació i la visibilització de l’economia social i solidària.

 

Tast Cooperatiu: descobreix quin gust té el cooperativisme

Si us acosteu a l’estand d’Arç Cooperativa durant la FESC 2017 i sol·liciteu un pressupost de qualsevol assegurança per a particulars, participareu en un sorteig! Posem en marxa el Tast cooperatiu: regalem tres vals per valor de 60 euros per a consumir en qualsevol dels establiments adherits a la Xarxa de Restauració i Cultura Cooperativa (XAREC).

En fer el pressupost, indiqueu que esteu participant en aquest sorteig posant el codi promocional FESC17. Els pressupostos es poden demanar fins al 29/10 a través del formulari de particulars del nostre web. Participar en el sorteig no obliga en cap moment a la contractació d’assegurances o productes d’Arç Cooperativa.

A l’hora d’omplir el pressupost, caldrà introduir el codi promocional FESC17 en el formulari d’assegurances per a particulars. D’aquesta manera sabrem que vols participar en el sorteig “Tast cooperatiu”. Anunciarem les persones guanyadores la primera setmana de novembre. El sorteig es farà el 30 d’octubre. Participa-hi!

FESC 2017: trobar-nos per debatre

L’economia social i solidària es construeix de manera col·lectiva i allò que genera també ha de ser per a la comunitat. En aquesta FESC 2017 les entitats participants volem aprofundir en les nocions de què és allò comú i com garantim que el que creem hi pertanyi. Enfront d’un capitalisme individualista i privatiu, volem construir una economia col·lectiva i accessible.

Ens trobem en un moment d’auge de l’economia social i solidària. Per exemple, hem aconseguit que algunes administracions públiques hi estiguin apostant com una font de creació de llocs de treball. Des de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) ens proposen aprofitar l’espai de la FESC per preguntar-nos com ens afecta això i quines dependències ens genera.

La fira es farà els dies 20, 21 i 22 d’octubre al Recinte Fabra i Coats (Sant Andreu, Barcelona). L’entrada és lliure i gratuïta. I recordeu que durant la fira l’única moneda vàlida serà l’ecosol, que es podrà canviar en una taula a l’entrada.