Anunciem qui ha guanyat el nostre sorteig “Tast Cooperatiu“, que hem fet per segona vegada durant la Fira de l’Economia Solidària de Catalunya 2017. Gràcies a tothom per participar-hi i felicitats als guanyadors! 

Les persones que s’emporten el premi d’un val valorat en 60 euros per a consumir en qualsevol establiment associat a la Xarxa de Restauració i Cultura Cooperativa (XAREC) són:

  • David Escoda
  • Coral Caberao
  • Joan Devis

Us agraïm l’interès a les 32 persones que vau participar al sorteig fent un pressupost amb el codi promocional FESC2017.

La FESC, espai de trobada 

Un any més, la FESC va ser un punt de trobada per l’Economia Social i Solidària. En la seva sisena edició milers de persones van visitar els estànds entre divendres i diumenge per conèixer propostes i iniciatives alternatives al model econòmic capitalista. Més de 190 organitzacions vam ser part de les expositores presents!

D’altra banda, hi va haver una cinquantena de xerrades. Vam tenir l’oportunitat de participar en la sessió inaugural i en la taula rodona sobre l’impacte social de les finances ètiques. A la inauguració el nostre soci Jordi Via va XXXXXX. A la taula rodona sobre banca ètica, el soci Alfonso Bolado, juntament amb altres organitzacions –FETS, Coop 57, Fiare i OikoCredit, van conversar sobre com evoluciona el desenvolupament de l’Economia Social i Solidària.

En aquesta edició, sota el lema «Ni teu, ni meu. Nostre! Fem comunitat», va destacar la forta presència d’experiències internacionals, com ara les terres comunals de Portugal, l’habitatge cooperatiu d’Alemanya, l’economia feminista de Xile o les propostes d’economia social al nord del Marroc. En total, quinze països han participat a la fira com a expositors o ponents.