Un any més recuperem l’esperit de la campanya #LlarsÈtiques i us oferim pòlisses ètiques per protegir la vostra llar. Cuideu casa vostra amb unes assegurances acreditades pel segell EthSi, el qual segueix els valors de l’Economia Social Solidària. Podreu beneficiar-vos de fins a sis mesos gratuïts! 

Recordeu la campanya promocional que vam fer l’any passat, Llars Ètiques? La tornem a posar en marxa per oferir-vos novament una promoció molt interessant per qui vulgui contractar pòlisses ètiques per la seva llar. No es tracta només d’uns productes d’alta qualitat, també hi ha tots uns valors associats al consum responsable.

Aquesta promoció és vàlida fins al 30 d’abril del 2018. Serà aplicable a les pòlisses de nova contractació d’Atlantis Hogar. Inclou les modalitats Esencial, Maxi i Total, amb o sense Packs i/o ampliacions. En canvi, n’estarà exclosa la modalitat Total Plus.

La promoció es repartirà en dos anys. A cada nova contractació d’una assegurança per la llar, es reemborsarà al client un import equivalent a tres mesos del rebut de la primera anualitat (25% del total). Després, a la primera renovació anual, s’efectuarà un altre reemborsament d’import idèntic al primer. Així, en el cost total s’haurà aplicat un descompte equivalent a sis mesos.

Contractant una pòlissa de llar, a més de cobrir els danys més habituals -aigües, incendis, robatoris o trencaments de vidres-, també estem assegurant possibles danys que es puguin ocasionar a tercers. Per exemple, propietaris d’un gos o com a usuaris de bicicleta, entre d’altres. A més, si contractes un producte d’Atlantis, tindràs inclosa assegurança de protecció en cas de quedar-te a l’atur, sense cost addicional.

Escull la modalitat de contractació idònia segons tipus del teu habitatge, necessitat i pressupost amb la garantia de l’assegurança ètica i solidària. Podeu trobar tota la informació d’aquesta campanya seguint aquest enllaç; demaneu-nos un pressupost i descobriu quin estalvi podeu aconseguir.