Les eines web de portals de contractació d’assegurances facilita la tasca de gestió a les entitats. Comencen a funcionar els portals per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i el de la Federació Catalana de Voluntariat social.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) avança en la millora dels serveis que ofereix a les entitats. Aquesta vegada ho ha fet en matèria d’assegurances i ha creat, en col·laboració amb Arç Cooperativa, l’aplicatiu web Voluntariatsegur.cat, una eina que ofereix a les entitats gestionar d’una forma més àgil les assegurances de les persones voluntàries.

Voluntariatsegur.cat permet, per una banda, que les entitats puguin tramitar les altes i les baixes de les persones voluntàries assegurades.  Per l’altra, també possibilita a les entitats sol·licitar pressupostos de pòlisses d’assegurança relatives a la responsabilitat civil de l’entitat -per assegurar totes les activitats que es desenvolupen a l’entitat- i relatives a la responsabilitat civil per a membres de les Juntes Directives -que assegura a la Junta Directiva per a reclamacions rebudes-. Aquests pressupostos d’ARÇ Cooperativa es beneficien de la nostra llarga experiència en el món associatiu.

L’aplicatiu, que té alguns espais en marxa i d’altres en fase de proves, es preveu que estigui en ple funcionament al gener de 2019.  En aquest sentit, les entitats ja poden sol·licitar pressupostos posant-se en contacte amb [email protected]  per tal que se’ls hi faciliti un codi d’accés. Pel que fa referència a les altes i baixes de voluntariat, disset entitats estan participant en una prova pilot que durarà fins a finals d’any. Descobriu l’aplicatiu clicant a l’enllaç.

Facilitant les assegurances per la cultura popular catalana

A més, també s’ha posat en marxa el portal web per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya. L’accés al web de gestió permetrà facilitar la contractació i el seguiment de les pòlisses. Així, les colles de bestiari català tindran al seu abast una eina personalitzada que faci més àgil la gestió de les assegurances obligatòries pel bon funcionament de les seves activitats associatives.

Des d’Arç Cooperativa seguim apostant per teixir aliances amb el món associatiu i de la cultura popular catalana. Creiem que l’unió entre economia social i solidària, cooperativisme i aquest món local és molt estratègica pels valors que impulsa i promou. Com sempre, moltes gràcies per la vostra confiança!