Arç Cooperativa llancem unes assegurances pensades per les necessitats del món educatiu. Aquests productes volen donar cobertura a les demandes específiques d’un sector que necessita garantir la protecció de professorat i alumnat.

Arç Cooperativa i l’asseguradora Atlantis hem desenvolupat conjuntament una línia d’assegurances ètiques per escoles cooperatives. Aquests productes estan desenvolupats a través d’Atlantis, aprofitant la nostra experiència en el món educatiu i els coneixements de les dues organitzacions envers les necessitats dels centres educatius. Tant per les escoles de primària com de secundària, s’han creat un seguit de pòlisses certificades amb el segell EthSI que acrediten una gestió responsable i solidària.

Aquestes pòlisses inclouen:

  • assegurances de danys
  • assegurances de responsabilitat civil
  • assegurances d’accidents per persones treballadores i/o sòcies
  • assegurances d’accidents per l’alumnat
  • assegurances de responsabilitat civil pel Consell Rector de cada centre
  • assegurances particulars pel col·lectiu de mestres

Arç Cooperativa i l’asseguradora Atlantis treballen de fa temps amb professionals del món educatiu. En aquesta relació a llarg termini, vam constatar les necessitats específiques d’uns productes asseguradors que donin garanties i cobertures als reptes dels centres educatius. Amb aquesta nova línia de productes, la intenció és ampliar encara més l’abast de l’assegurança ètica, per tal que arribi també a cobrir les necessitats professionals d’un col·lectiu tan important com és el de mestres.

Les assegurances ètiques gestionades amb criteris ètics i solidaris, que promouen uns beneficis socials i introdueix en el mercat assegurador les pràctiques pròpies de la banca ètica i del mutualisme. És una forma de fer consum conscient i responsable. En especial, col·laborar amb les escoles cooperatives respon a l’ADN de la nostra corredoria, que forma part de l’economia social i solidària. Els productes que oferim al món educatiu inclouen els centres d’ensenyament, les AMPA i AFA escolars i l’associacionisme. També tenim productes per a particulars que poden cobrir les necessitats de les persones sòcies, docents i treballadores dels centres educatius, a més de les famílies de l’alumnat.