Has patit un sinistre a la teva llar? Necessites assistència en viatge? Amb l’objectiu de millorar i agilitzar l’atenció en cas de sinistre, des d’Arç Cooperativa et facilitem un llistat amb els telèfons d’assistència de la teva companyia o entitat asseguradora perquè puguis contactar-hi directament.

Hem habilitat un directori perquè puguis consultar, de manera fàcil i ràpida, els telèfons d’assistència de les principals companyies i entitats asseguradores amb qui treballem. D’aquesta manera pots estalviar-te temps quan vulguis contactar amb la teva companyia.

Es tracta d’una eina especialment pensada per als clients particulars. Hi trobaràs els telèfons d’assistència en viatge, assistència a la llar, atenció al client i sinistres.

En paral·lel, mantenim el nostre formulari de declaració de sinistre en línia perquè puguis contactar directament amb nosaltres, si així ho desitges.

Com sempre, també pots contactar amb nosaltres a través dels nostres canals habituals.