Hem firmat un acord de col·laboració amb l’APAEMA (Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca) per oferir als seus socis i sòcies un conjunt d’assegurances que donin resposta a les necessitats asseguradores de la pagesia ecològica de Mallorca.

Assegurem compromís

L’APAEMA és una associació sense ànim de lucre de persones agricultores i elaboradores ecològiques de Mallorca que treballa per la defensa i el foment de l’agricultura ecològica.

L’entitat té com a objectius representar el sector agrari ecològic a Mallorca, defensar del medi ambient i fomentar el desenvolupament rural. L’associació forma part del Mercat Social de les Illes Balears, el circuit econòmic basat en els principis de l’Economia Social i Solidària.

Arç Cooperativa estem compromeses amb la sostenibilitat mediambiental. Des de fa dècades col·laborem amb diferents projectes transformadors que promouen una manera respectuosa de relacionar-nos amb la natura i el planeta. Per això, celebrem aquesta nova aliança amb l’APAEMA, una entitat que defensa una activitat econòmica que té cura del medi ambient, el territori i l’entorn i amb la qual compartim molts valors.

Assegurances per a la pagesia ecològica a preus cooperatius

Gràcies a la firma d’aquest conveni, els membres de l’APAEMA passen a tenir accés a un conjunt de serveis i productes asseguradors. L’oferta està dissenyada a partir de les particularitats de la seva activitat econòmica i productiva.

Disposar d’aquests serveis de manera col·lectiva ens permet ajustar els preus dels productes asseguradors. Això és així gràcies a la nostra tasca de mediadors amb les entitats asseguradores. D’aquesta manera, els i les sòcies de l’APAEMA podran contractar assegurances a preus més competitius i amb condicions avantatjoses.

Impulsem l’assegurança ètica

La nostra aposta per les assegurances gestionades amb criteris ètics i solidaris ha estat un dels punts que l’APAEMA més ha tingut en compte per decidir-se a treballar amb nosaltres.

Arç Cooperativa som la primera corredoria europea certificada amb el segell EthSI per la gestió de l’assegurança ètica i solidària. Aquest distintiu acredita les nostres bones pràctiques pel que fa a la responsabilitat social i la inversió èticament orientada.

De fet, a través de l’acord, Arç Cooperativa ens comprometem a realitzar accions formatives tant en l’àmbit de programes d’assegurances com de l’assegurança ètica i el mercat social.