• Arç Cooperativa activem unes mesures d’ajut per a les assegurances de les colles de la Federació de Diables i de l’Agrupació del Bestiari

Els col·lectius de la cultura popular són uns dels grans afectats per les restriccions sanitàries de la pandèmia de la COVID-19. La dràstica reducció de l’activitat se suma a una situació d’incertesa pel retorn a la normalitat.

Des d’Arç Cooperativa defensem que la cultura popular és un dels eixos vertebradors de la nostra societat. Són les classes populars qui mantenen vives les manifestacions de la cultura popular com a elements integradors i transmissors dels valors culturals. A més, la cultura popular serà una peça clau de la reconstrucció social.

Per això, hem activat una sèrie de mesures d’ajut COVID-19 per a les assegurances que oferim a les colles i entitats de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya i de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya.

Mesures d’ajut COVID-19

Hem millorat les condiciones de les assegurances d’accidents dels membres de les colles i del paquet de responsabilitats de les colles i entitats de la Federació de Diables i de l’Agrupació del Bestiari.

Davant la incertesa del retorn a la normalitat, reduïm la durada de les assegurances a 7 mesos (6 mesos més 1 mes sense cost). Alhora, per la important reducció d’activitat, el preu de les assegurances inclourà un descompte del 20%.

Com beneficiar-se d’aquestes mesures?

Per aprofitar aquests ajuts, caldrà contractar les assegurances a través dels nous portals de gestió i contractació. Són portals renovats, intuïtius i fàcils d’utilitzar que permeten la contractació de manera ràpida i senzilla de les assegurances que necessita cada colla.

Les colles de la Federació de Diables ja poden registrar-se al portal diablescat.arc.coop. Per altra banda, estem acabant d’enllestir el nou portal per a les entitats i col·lectius de l’Agrupació del Bestiari.

Calendari de contractació

Per tal de beneficiar-se d’aquestes ajudes, totes les colles hauran de contractar de nou les assegurances. Encara que des d’Arç Cooperativa gestionem les assegurances de la vostra colla, aquestes no es renovaran de manera automàtica.

Les colles de la Federació de Diables tenen disponible el paquet de responsabilitat i defensa de la colla a partir de l’1 d’abril de 2021. L’assegurança d’accidents personals dels membres de la colla estarà disponible a partir de l’1 de juny de 2021.

Totes les assegurances per a les entitats de l’Agrupació del Bestiari es podran tramitar a partir de l’1 de juny de 2021.

Contacteu amb nosaltres

Si teniu qualsevol dubte sobre les mesures d’ajut, els nous portals o com contractar les assegurances, podeu contactar amb nosaltres a través del correu [email protected] o trucant al 934 234 602 (Extensió 2230).