• El sorteig #aCoopDePedal ha estat una iniciativa que hem dut a terme durant el 2021 per promoure el consum conscient, la intercooperació i la mobilitat sostenible
  • En total, hem entregat tres bicicletes confeccionades al taller de la cooperativa Biciclot amb un 80% de material reutilitzat

Al llarg de l’any passat, Arç Cooperativa vam impulsar el sorteig #aCoopDePedal. Es tracta d’una iniciativa per promoure la intercooperació, donar visibilitat a altres projectes de l’economia solidària i estimular la mobilitat sostenible.

Totes les persones que van contractar una assegurança per a particulars durant el 2021 van participar en un sorteig de tres bicicletes Rebiciclem. Són vehicles de dues rodes dissenyades i fabricades al taller de la cooperativa Biciclot de Barcelona amb material reciclat.

L’Óscar Agüera és la tercera persona que guanya una d’aquestes bicicletes. Aquests vehicles són fruit del compromís de Biciclot amb la sostenibilitat, el reciclatge i l’economia circular i verda.

 Felipe Chiappe, Vanessa Llobet i Óscar Agüera, les tres persones guanyadores del sorteig

Felipe Chiappe, Vanessa Llobet i Óscar Agüera, les tres persones guanyadores del sorteig

Assegurances gestionades amb criteris ètics

A Arç Cooperativa oferim assegurances que cobreixen les necessitats asseguradores de les persones particulars i les famílies.

Treballem amb moltes companyies i entitats asseguradores, però prioritzem aquelles que incorporen pràctiques empresarials i financeres socials, sostenibles i solidàries.

És per això que donem preferència a les companyies i mutualitats amb el segell EthSI, el certificat d’assegurança ètica i solidària, i aquelles companyies que en la seva política de responsabilitat social reivindiquen la inversió socialment responsable, la cohesió social i la transparència.

Amb el sorteig #aCoopDePedal, volem que les assegurances gestionades amb criteris ètics i solidaris serveixin per impulsar altres projectes cooperatius que promouen un consum conscient i una mobilitat sostenible com és el cas de Biciclot i la iniciativa Rebiciclem.