Després de sis anys impulsant les assegurances ètiques i solidàries, Nortlan s’incorpora a Arç Cooperativa per donar continuïtat al projecte de l’empresa a Euskadi. 

Nortlan és la primera corredoria d’assegurances ètica i solidària del País Basc. La seva creació va suposar un abans i un després en el món de les asseguradores a Euskadi, ja que va revolucionar el sector basant-se en la innovació social i fomentant la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) de les PIMES. 

Aquesta integració neix amb l’objectiu de seguir oferint unes assegurances que generin un impacte social i ambiental positiu, ampliant la base de clients al País Basc i millorant la nostra capacitat d’atenció i servei al territori. Les persones i entitats clients de Nortlan mantindran les seves assegurances amb les mateixes condicions, cobertures i preus. A més, les marques conviuran durant un mínim d’un any, amb Arç Cooperativa com a cara visible. 

Estem segures que amb aquesta aliança arribarem més lluny en la promoció de les finances ètiques i solidàries.