• L’aFFaC organitza la Festa de la Pública, una trobada amb concerts, xerrades, tallers, jocs i gimcanes per reivindicar l’educació pública, de qualitat i inclusiva.
  • Arç Cooperativa ajudem a fer possible l’esdeveniment perquè compartim els valors i els objectius transformadors de l’aFFaC.

El pròxim dissabte 11 de març, les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) organitzen la Festa de la Pública. L’esdeveniment, que tindrà lloc al Parc de l’Estació del Nord de Barcelona, acollirà concerts, xerrades, tallers, jocs, gimcanes i altres activitats per a infants, joves i famílies.

L’objectiu de la festa és recuperar les places i els carrers per reivindicar una educació pública, de qualitat i inclusiva. L’aFFaC vol aprofitar l’ocasió per celebrar tot el camí fet i tots els èxits compartits. Al mateix temps, l’esdeveniment es planteja com una reivindicació de les associacions de famílies per una educació de qualitat que no deixi a ningú enrere.

Arç Cooperativa som una de les entitats que col·laborem amb la Festa de la Pública perquè compartim els objectius de l’esdeveniment i els principis i valors que promou l’aFFaC: una educació de qualitat, equitativa, inclusiva, democràtica, coeducativa, ambientalment sostenible i feminista.

L’aFFaC i Arç Cooperativa, una aliança per la transformació social

Amb el pas dels anys, Arç Cooperativa i l’aFFaC hem forjat una consolidada estratègia d’intercooperació. LaFFaC, per la seva banda, ha fet una important aposta per la promoció de l’assegurança ètica i solidària, ja que totes les assegurances de la federació i les que les AFA contracten a través del portal affac.arc.coop són amb entitats asseguradores certificades amb el segell EthSI.

Per la nostra banda, Arç Cooperativa col·laborem econòmicament i ajudem a fer possible diferents iniciatives impulsades des de laFFaC.  Alguns dels projectes que donem suport són els Premis aFFaC, el Curs Anual aFFaC i ara la Festa de la Pública.