• Més d’un centenar de famílies es van aplegar el passat 20 de maig a Tarragona en l’onzena edició dels Premis aFFaC organitzada per les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC)
  • Un any més, Arç Cooperativa hem patrocinat un certamen que premia les iniciatives impulsades per les AFA a favor de la inclusió, la democràcia, la participació, el feminisme, la sostenibilitat i la interculturalitat

El passat dissabte 20 de maig, famílies d’arreu de Catalunya van assistir a l‘acte de lliurament dels Premis aFFaC 2023. L’esdeveniment va tenir lloc a l’Auditori Diputació de Tarragona. En total es van reconèixer 3 projectes guanyadors i 2 finalistes per a cada una de les categories “Tothom a l’AFA”, “Transformem la societat” i “Fem xarxa per la qualitat educativa”.

En l’edició d’enguany, un total de 70 AFA, 67 projectes i 1.800 persones han participat en procés de votació popular. Les iniciatives participants abraçaven temes tan diversos com les llengües, les extraescolars, la comunitat educativa, l’educació pública, la sexualitat, la sostenibilitat, el malabar ament alimentari i la pacificació dels entorns escolars, entre d’altres.

La cerimònia va comptar amb l’acompanyament musical del quintet de corda del Conservatori de Música de Tarragona i un espectacle de circ dels acròbates Pol i Sara.

Pots consultar la llista de projectes guanyadors i finalistes en aquest enllaç.

aFFaC i Arç Cooperativa, aliades per la transformació social

Des de fa anys, Arç Cooperativa col·laborem econòmicament amb els Premis aFFaC. Volem ajudar a fer possible un certamen que reconeix la tasca de les AFA per la inclusió, la democràcia, la participació, el feminisme, la sostenibilitat i la interculturalitat. 

Aquesta col·laboració s’emmarca en un acord d’intercooperació més ampli amb l‘aFFaC, la federació d’AFA més gran de Catalunya. Per la seva banda, l’aFFaC promou les assegurances ètiques i solidàries. Tots els contractes d’assegurances que la federació ofereix a les associacions són d’entitats asseguradores acreditades amb el segell EthSI de bones pràctiques i transparència en el sector assegurador.

Per altra banda, des d’Arç Cooperativa donem suport a diferents iniciatives transformadores impulsades per l’aFFaC a favor d’una educació de qualitat, inclusiva, democràtica, sostenible i feminista.