• La Caixa d’eines és un conjunt de serveis especialitzats d’acompanyament i recursos de valor afegit que oferim als col·lectius i a les entitats més grans de l’economia social i solidària i l’associacionisme.
  • La Caixa d’eines d’Arç Cooperativa és sinònim d’experiència, formació, acompanyament i recursos en la gestió d’assegurances amb criteris ètics i solidaris. 

Una caixa d’eines és un contenidor que s’utilitza per organitzar, emmagatzemar i transportar diferents eines. Gràcies al nostre grau d’experiència i especialització en la gestió de programes d’assegurances per a l’economia social i solidària, podem oferim un conjunt personalitzat de serveis i recursos de valor afegit a empreses i organitzacions.

Adaptem els recursos i serveis de la nostra Caixa d’eines a les característiques i necessitats concretes de cada col·lectiu i entitat. D’aquesta manera, de tot l’ampli ventall d’eines, accions i materials, les empreses i organitzacions poden disposar d’aquelles que donen solucions més acurades a la seva realitat.

Formació i acompanyament

Oferim accions i programes formatius sobre gestió de riscos, assegurances, tramitació de sinistres i finances ètiques. També brindem assessorament i acompanyament gràcies a la nostra experiència en la gestió de programes d’assegurances. El nostre coneixement ens permet oferir un seguiment normatiu sobre les evolucions que puguin afectar a les obligacions asseguradores i donar suport a l’empresa o organització si és necessari.

Activació comercial

Impulsem la contractació d’assegurança gestionada èticament a través de portals en línia. Aquestes plataformes permeten a col·lectius i persones contractar i consultar, en uns pocs clics, les assegurances que necessiten. El sistema també ofereix la possibilitat de descarregar certificats i demanar pressupostos des de qualsevol dispositiu electrònic.

A més a més, el nostre equip de comunicació juntament amb les professionals de les assegurances i en col·laboració amb l’empresa o col·lectiu dissenya i desenvolupa accions i campanyes per promoure el consum conscient en assegurances.

Recursos de gestió

Tenim un ventall de serveis destinats a facilitar la gestió asseguradora. Brindem material gràfic sistemàtic i sistèmic de les obligacions normatives i guies d’orientació per la gestió de programes col·lectius.

Disposem també d’una eina que facilita la comunicació, la transparència, els processos i, en definitiva, la gestió de programes d’assegurança. És una plataforma web que posa a disposició d’empreses, entitats i associacions diferents aplicacions per a la gestió en temps real del seu programa d’assegurances.

Vols rebre més informació de la Caixa d’eines?

Si formes part d’una empresa o entitat de l’economia social i solidària o l’associacionisme i vols més informació sobre la nostra Caixa d’eines, contacta amb nosaltres i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.