• La Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA) ha contractat amb Arç Cooperativa una assegurança col·lectiva de responsabilitat civil de les activitats per a totes les agrupacions corals federades.
  • Aquesta signatura suposa la consolidació de la gestió d’assegurances per a colles i entitats de la cultura valenciana, ja que la FECOCOVA se suma a la resta de federacions que ja confien en nosaltres.

Des del passat 3 de març, la cultura popular valenciana ha enfortit la confiança amb Arç Cooperativa per la gestió dels seus programes d’assegurances. En total, més de 800 colles i entitats culturals valencianes ja estan protegides amb assegurances gestionades per la nostra corredoria.

FECOCOVA és la darrera incorporació a un llarg llistat de federacions valencianes que confien en la nostra tasca com a mediadores: la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana, la Federació Coordinadora de Muixerangues, la Federació Valenciana de Dolçainers/eres i Tabaleters/eres, la Federació d’Orquestres i Rondalles Pols i Pua de la Comunitat Valenciana i la Federació Valenciana de Nanos i Gegants.

El producte contractat per la FECOCOVA és l’assegurança de responsabilitat civil de les activitats. Es tracta d’una pòlissa que totes les agrupacions, colles i grups de cultura han de tenir contractat obligatòriament per llei. Cobreix les reclamacions de terceres persones per danys físics o materials que s’hagin causat, de manera accidental, mentre es duen a terme qualsevol activitat recollida als seus estatuts.

Arç Cooperativa amb la cultura popular

Tenim una llarga experiència en la gestió d’assegurances d’entitats i col·lectius de la cultura popular. Això ens permet dissenyar programes específics, ja que coneixem els riscos, les necessitats asseguradores i les obligacions legals de les entitats. Alhora, oferim serveis de valor afegit com formació i acompanyament.

Arç Cooperativa defensem que la cultura popular és un element crucial en l’articulació d’una societat plural i organitzada. La cultura popular esdevé un agent clau per la transmissió de valors. La seva vertebració a través del moviment associatiu la converteixen en un eix central de la vida comunitària com a espai d’intercanvi i expressió de les classes populars.

Per aquests motius, més enllà de l’economia social i solidària i les energies d’origen renovable, Arç Cooperativa estem especialitzades i som referents en l’associacionisme i la cultura popular.