• Arç Cooperativa oferim una assegurança que cobreix la responsabilitat civil durant la recollida, el transport i l’entrega de missatgeria i mercaderies amb cicles i bicicletes de càrrega. També inclou el risc de circulació.
  • Es tracta d’un producte que respon a les necessitats del sector del transport sostenible i que reforça el nostre compromís amb la transició ecosocial.

Arç Cooperativa continuem ampliant la nostra oferta d’assegurances. Oferim un nou producte dissenyat especialment per cobrir la responsabilitat civil durant la recollida, el transport i l’entrega de mercaderies i de missatgeria amb bicicletes i cicles de càrrega. Es tracta d’una assegurança que inclou, com a gran novetat, el risc de circulació d’aquest tipus de vehicle de mobilitat sostenible.

Aquest nou producte neix de la demanda creixent d’entitats i plataformes de base cooperativista vinculades al transport sostenible de mercaderies. La seva necessitat era la de disposar d’una assegurança que donés resposta a la seva realitat socio-empresarial. Plataformes i xarxes referents en el sector com Som Ecologística, ConBici o el grup de distribució, mobilitat i comerç de proximitat de la Federació de Cooperatives de Treball ens havien fet arribar aquesta inquietud. Una vegada més, hem volgut estar al costat de les cooperatives i entitats del sector, escoltant les seves peticions i negociant un producte al mercat assegurador que s’adeqüi a les seves necessitats.

Arç Cooperativa estem especialment orgulloses d’ampliar la nostra oferta asseguradora amb aquesta nova assegurança. D’aquesta manera, fem més gran el nostre ventall de productes asseguradors per aquells sectors vinculats amb la transició ecosocial. Com vam acordar en el nostre marc estratègic, estem compromeses a donar resposta a una transició energètica justa i democràtica. Així, posem la nostra expertesa per afavorir un sistema de distribució de mercaderies que sigui més respectuós amb el medi ambient. I fer-ho de la mà de cooperatives i entitats de l’ESS i de base ens dona la tranquil·litat que es tindran en compte principis ètics, solidaris i democràtics.

Si voleu contractar aquesta assegurança, envieu un correu electrònic a [email protected] o contacteu amb nosaltres a través dels nostres canals habituals.

Foto d’arxiu de la cooperativa Les Mercedes