Aquest 2024 es commemoren els 125 anys del cooperativisme català: un model social i econòmic pioner i referent a Europa.

El 4 de juliol no et perdis totes les activitats, xerrades, gastronomia, referents internacionals i d’altres sorpreses que hi haurà al Congrés del Cooperativisme de Catalunya impulsat per la Confederació de Cooperatives de Catalunya (CoopCat).

El Congrés serà una trobada única amb més de 1.500 persones per a commemorar el recorregut del moviment cooperatiu fins ara, conèixer el nostre present i mirar cap al futur. Durant la jornada, aprofundirem en la identitat cooperativa i explorarem els trets diferencials d’aquest model i l’impacte positiu que té en la societat.

Ens veiem el 4 de juliol de 2024 al Palau de Congressos de Barcelona!

No et perdis l’oportunitat de viure-ho!

Inscriu-te ara.

Si tens qualsevol dubte sobre les inscripcions o vols rebre més informació, consulta la web o contacta amb CoopCat a través del correu [email protected].