• Les clientes d’Arç Cooperativa podreu gaudir d’una primera visita gratuïta en assessorament jurídic al Col·lectiu Ronda per consultes relacionades amb la vostra assegurança
  • Posem a disposició de la nostra base social aquest servei en el marc de la nova àrea de gestió de sinistres i prestacions

Arç Cooperativa hem signat un acord d’intercooperació amb el Col·lectiu Ronda, la cooperativa d’advocades de referència que es dedica a l’assessoria jurídica, fiscal a persones i l’acompanyament d’entitats de l’economia social i solidària (ESS).

Gràcies a aquest acord, les persones clientes d’Arç Cooperativa tindreu dret a fer una primera visita gratuïta per rebre l’assessorament jurídic en cas de patir un sinistre en una de les assegurances intermediades per Arç Cooperativa.

En el cas que sigui necessari obrir un procés judicial, els encàrrecs professionals que se’n puguin derivar tindran una reducció dels honoraris del 30%.

Per poder fer efectives les consultes, contacteu directament amb Arç Cooperativa a través de la nostra àrea de gestió de sinistres i prestacions.

Col·lectiu Ronda, més de 50 anys de cooperativisme

El Col·lectiu Ronda és una cooperativa amb 50 anys d’història. Es dedica a l’assessorament jurídic, laboral, econòmic i social posant el focus en la defensa dels drets individuals i col·lectius de la ciutadania i fomentant el desenvolupament de models econòmics més justos i solidaris. Els seus orígens es remunten a la dictadura franquista, quan es dedicaven principalment a l’assessorament laboral i antirepressiu. Amb el temps, han anat ampliant els serveis per abraçar totes les àrees del dret, amb una àmplia àrea d’assessorament per a cooperatives i entitats d’economia social i convertir-se en un punt de referència per a les persones treballadores.

La cooperativa participa en diferents espais d’intercooperació que compartim amb Arç Cooperativa. Les dues som sòcies de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES), de la cooperativa de serveis financers Coop57 i col·laborem amb la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC). Compartim també el nostre suport a esdeveniments culturals de base cooperativista com la Fira Literal.