Els mesos de juliol i agost d’aquest 2024, Arç Cooperativa apostem per una jornada intensiva en horari de matí des de les 9 fins a les 15 h.

Hem decidit ajustar el nostre horari intensiu del mes d’agost ampliant-lo al juliol per facilitar la conciliació personal i familiar de les persones sòcies i treballadores. Durant el mes de juliol, un equip reduït de persones d’Arç Cooperativa restaran a l’oficina en horari de tarda, de 15 a 17.30 h per poder atendre emergències de la nostra base social.

Si necessiteu posar-vos en contacte amb nosaltres fora d’horari d’atenció telefònica, us recordem que podeu escriure’ns a [email protected] o a través dels diferents canals que trobareu a l’apartat de contacte de la nostra web.

Alhora, us recordem que tenim a la vostra disposició la pàgina assistencia.arc.coop amb el llistat de telèfons de contacte de les companyies i entitats asseguradores amb les quals treballem per poder contactar en cas que patiu un sinistre o necessiteu assistència.