Arran de les darreres recomanacions donades per les administracions públiques de reduir al màxim la mobilitat, hem decidit tornar al teletreball durant dues setmanes. Aquesta decisió va acompanyada d’un canvi a la nostra centraleta telefònica per millorar l’atenció telefònica.

Aquest 16 d’octubre de 2020, el DOGC ha publicat una sèrie de noves mesures i recomanacions amb l’objectiu de contenir la pandèmia de COVID-19. Una d’aquestes recomanacions és donar prioritat al treball a distància per tal de minimitzar la mobilitat de les persones treballadores.

Amb l’objectiu de cuidar la salut de les persones sòcies i treballadores, i compromesos amb el benestar de la nostra comunitat, hem decidit reprendre el teletreball. Aquesta mesura tindrà una durada de quinze dies. A partir del 30 d’octubre, en funció de l’evolució de la pandèmia i tenint en compte les recomanacions de les autoritats, valorarem la seva continuïtat o modificació.

Des d’Arç Cooperativa mantenim l’objectiu de fer compatible el suport i l’assistència a les persones i organitzacions que confieu en nosaltres amb la cura de les persones sòcies i treballadores de la cooperativa. Per aquest motiu, mantindrem l’atenció telefònica en horari habitual. En aquest sentit, hem incorporat una nova centraleta telefònica per millorar les comunicacions per telèfon.

Us recordem que a principis d’estiu vam habilitar un portal amb el llistat dels telèfons d’assistència de les companyies i entitats asseguradores amb qui treballem. D’aquesta manera, podreu consultar, de manera fàcil i ràpida, els telèfons d’assistència de la companyia o entitat asseguradora de la vostra pòlissa.

Una altra vegada aquest 2020, agraïm la vostra confiança i paciència. Us seguirem atenent per telèfon i correu electrònic. Cuideu-vos. Cuidem-nos.