Un altre any, tenim el plaer d’anunciar que Arç Cooperativa som els patrocinadors dels Premis aFFac 2021 que entreguen les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC). Amb aquesta novena edició del certamen, l’aFFaC vol reivindicar les accions educatives i participatives de les AFA associades, amb la intenció d’incentivar-les i permetre l’intercanvi d’experiències.

L’objectiu d’aquests guardons és donar visibilitat a aquelles experiències valuoses i transformadores que ja estan promovent moltes AFA per tal que puguin servir d’exemple per altres associacions. Totes aquestes accions i iniciatives tenen un denominador comú: el foment de l’educació pública, de qualitat, equitativa, inclusiva, gratuïta, democràtica, intercultural, feminista i ambientalment sostenible. És la promoció d’aquests valors que ens impulsa, un any més, a donar suport a aquest certamen.

En aquesta novena edició dels Premis aFFaC es podran presentar aquelles pràctiques, activitats i projectes -presencials o telemàtics- realitzats per les AFA, ja sigui de manera individual, en col·laboració amb el centre educatiu o amb el treball en xarxa amb altres entitats.

Trobareu tota la informació detallada del certamen amb les bases, les categories i els premis al web dels Premis aFFaC.

L’aFFaC, compromesa amb l’assegurança ètica

L’aFFaC és la federació d’AFA/AMPA més gran de Catalunya. L’entitat agrupa més de 2.358 AFA i representa al voltant de 500.000 famílies.

Aquest 2020, després d’anys de treball conjunt, l’aFFaC ha fet una important aposta per l’assegurança ètica i solidària gràcies a un acord amb Arç Cooperativa per a la contractació en exclusiva d’assegurances ètiques. D’aquesta manera, tant les pòlisses internes de la federació, com aquelles que les AFA contracten a través de l’entitat, són gestionades sota criteris ètics i solidaris i es garanteix que reporten uns beneficis socials per a la comunitat.

Tant Arç Cooperativa com les entitats i els productes asseguradors que oferim a l‘aFFaC tenen l’aval del segell EthSI, un certificat de qualitat ètica i solidària que valora el grau de transparència i bones pràctiques del sector assegurador.

Des d’Arç Cooperativa celebrem aquest important pas de l’aFFaC d’apostar per les assegurances ètiques. La federació té una gran presència al territori i molta visibilitat pública. Decisions com aquesta suposen un important impuls en la promoció de les finances ètiques i solidàries. A més a més, com a corredoria ètica, ens situa en una millor posició de negociació amb altres entitats en la nostra missió de recuperar l’assegurança com a instrument comunitari i de transformació.