• Sortegem 3 bicicletes entre totes les assegurances per a particulars contractades el 2021
  • Les bicicletes, confeccionades al taller de la cooperativa Biciclot, són part del resultat del projecte Rebiciclem

Amb el sorteig #aCoopDePedal, totes les persones que contractin una assegurança per a particulars entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021 amb Arç Cooperativa, podran guanyar una de les tres bicicletes que sortegem.

Són bicicletes Rebiciclem confeccionades al taller de la cooperativa Biciclot fetes amb un 80% del material reutilitzat. Des d’Arç Cooperativa treballem perquè les assegurances gestionades amb criteris ètics impulsin la intercooperació i la mobilitat sostenible.

Troba tota la informació legal del sorteig #aCoopDePedal aquí.

La intercooperació com a principi

Des d’Arç Cooperativa creiem en la intercooperació entre entitats per reforçar projectes transformadors i teixir xarxes de relacions econòmiques cooperatives. Per això, volem donar visibilitat al projecte de reciclatge, reutilització i mobilitat sostenible Rebiciclem de Biciclot.

Les bicicletes Rebiciclem són el resultat d’un procés artesà fruit del compromís de Biciclot amb la sostenibilitat, el reciclatge i l’economia circular i verda.

Biciclot, una cooperativa que estima la bicicleta

Biciclot és una cooperativa de treball que promou la bicicleta com a mitjà de transport ecològic, econòmic, saludable i a favor d’una mobilitat sostenible.

La cooperativa treballa per la inserció laboral de joves i adults a partir de la reparació de bicicletes usades i la posada de nou en circulació al mercat de segona mà. A més a més, organitza cursos de circulació i mecànica pel manteniment de les bicicletes de la mà d’entitats socials, centres educatius i administracions públiques.

Assegurances per a particulars gestionades amb criteris ètics

A Arç Cooperativa oferim assegurances que cobreixen les necessitats asseguradores de les persones particulars i les famílies (automòbil, llar, vida, etc.).

Treballem amb moltes companyies i entitats asseguradores per trobar la millor resposta a cada necessitat. Ara bé, preferim fer-ho amb aquelles entitats que incorporen pràctiques empresarials i financeres més socials, sostenibles i solidàries.

És per això que prioritzem les companyies amb el segell EthSI, el certificat d’assegurança ètica i solidària i aquelles companyies que en la seva política de responsabilitat social reivindiquen la inversió socialment responsable, la cohesió social i la transparència.

Amb el sorteig #aCoopDePedal, volem que les assegurances gestionades amb criteris ètics i solidaris serveixin per impulsar altres projectes cooperatius que promouen un consum conscient i una mobilitat sostenible com Biciclot i la iniciativa Rebiciclem.

Mou-te #aCoopDePedal!