• Aquest 2021, sortegem 3 bicicletes Rebiciclem de Biciclot entre totes les persones que contractin una assegurança per a particulars 
  • La Vanessa Llobet és la guanyadora de la segona bicicleta de les tres que regalem per promoure la intercoooperació i la mobilitat sostenible

Pot una assegurança de llar gestionada amb criteris ètics i solidaris transformar-se en una bicicleta sostenible? Això és el que li ha passat a la Vanessa Llobet, la guanyadora de la segona bicicleta de les tres que sortegem enguany gràcies al sorteig #aCoopDePedal.

I no es tracta d’una bicicleta qualsevol! És un vehicle de dues rodes del projecte Rebiciclem de la cooperativa Biciclot. La bicicleta està confeccionada amb material reciclat al taller que la cooperativa té al barri del Parc i la Llacuna de Poblenou de Barcelona.

A través d’aquesta iniciativa, volem impulsar la intercooperació, donar visibilitat a altres projectes de l’economia solidària i estimular la mobilitat sostenible a través del consum conscient.

Fes com la Vanessa i mou-te a #aCoopDePedal!

La intercooperació com a principi

Des d’Arç Cooperativa creiem en la intercooperació entre entitats per reforçar projectes transformadors i teixir xarxes de relacions econòmiques cooperatives. Per això, volem donar visibilitat al projecte de reciclatge, reutilització i mobilitat sostenible Rebiciclem de Biciclot.

Les bicicletes Rebiciclem són el resultat d’un procés artesà fruit del compromís de la cooperativa amb la sostenibilitat, el reciclatge i l’economia circular i verda.

Biciclot, una cooperativa que estima la bicicleta

Biciclot és una cooperativa de treball que promou la bicicleta com a mitjà de transport ecològic, econòmic i saludable per impulsar mobilitat sostenible.

La cooperativa treballa per la inserció laboral de persones joves i adultes a partir de la reparació de bicicletes usades i la posada de nou en circulació al mercat de segona mà. A més a més, organitza cursos de circulació i mecànica pel manteniment dels vehicles.

Assegurances per a persones gestionades amb criteris ètics

A Arç Cooperativa oferim assegurances que cobreixen les necessitats asseguradores de les persones particulars i les famílies.

Treballem amb moltes companyies i entitats asseguradores, però prioritzem aquelles que incorporen pràctiques empresarials i financeres més socials, sostenibles i solidàries i especialment les acreditades amb el segell EthSI, el certificat d’assegurança ètica i solidària.

Amb el sorteig #aCoopDePedal, volem que les assegurances gestionades amb criteris ètics i solidaris serveixin per impulsar altres projectes cooperatius que promouen un consum conscient i una mobilitat sostenible com Biciclot i la iniciativa Rebiciclem.

Mou-te #aCoopDePedal!