• Posem a disposició de les AMPA de 16 federacions d’arreu de l’Estat portals actualitzats de gestió i contractació d’assegurances
  • Amb aquestes eines, dissenyades amb la col·laboració de CEAPA, les AMPA poden consultar, contractar i gestionar les assegurances que necessiten de manera més ràpida i senzilla

A partir d’aquesta tardor, les AMPA i les AFA de 16 federacions d’arreu de l’Estat espanyol ja poden accedir als nous portals de serveis d’assegurances. Aquestes noves eines, més senzilles i intuïtives, permeten que les AMPA i AFA puguin contractar i gestionar les assegurances de manera ràpida i fàcil.

Els nous portals, creats en col·laboració amb la Confederació Espanyola de Pares i Mares d’Alumnat (CEAPA), estan pensats per resoldre les necessitats asseguradores de les AMPA i les AFA. Els productes que oferim estan dissenyats específicament amb aquelles cobertures que protegeixen els riscos més habituals als quals s’exposen aquestes entitats.

Els portals són un servei de la nostra Caixa d’Eines. La Caixa d’Eines és un conjunt de prestacions de valor afegit que oferim a col·lectius de l’economia social i solidària, l’associacionisme i la cultura popular. Des d’Arç Cooperativa som capaces de desplegar aquests serveis i oferir aquestes eines gràcies a la nostra experiència en aquests sectors.

Les assegurances de les AMPA a un clic

Amb aquests nous portals, oferim a les AMPA i AFA, entitats de base forjades en el voluntariat, un important estalvi de temps i de recursos.

I quins són els avantatges concrets que posem a disposició amb els nous portals d’assegurances?

D’entrada, els portals permeten a les AMPA i AFA calcular, de manera automàtica, el preu de les assegurances que necessiten. A més a més, en la majoria dels casos, les entitats poden contractar els productes asseguradors en línia mitjançant la domiciliació bancària.

Un altre avantatge d’aquestes eines és la possibilitat de crear noves adhesions a assegurances col·lectives. Alhora, els portals permeten consultar i descarregar el certificat de les assegurances que les entitats tenen contractades per ser membres de la seva federació d’AMPA o AFA.

Per últim, hem implementat un nou sistema d’accés que millora notablement la privacitat i la seguretat de les dades personals de les persones i entitats.

Els portals, una aposta estratègica de valor afegit

Aquests nous portals a les AMPA i AFA s’emmarquen en un conjunt de noves eines digitals que hem anat posant en funcionament des del 2020. En aquests últims mesos, hem dissenyat portals d’assegurances per a diferents federacions i col·lectius de la cultura popular, el cooperativisme educatiu i l’associacionisme.

Caixa d'EinesEl desplegament d’aquestes noves eines és fruit d’una aposta estratègica de llarg termini d’Arç Cooperativa. Oferim serveis i recursos de valor afegit a col·lectius de l’economia social i solidària, l’associacionisme i la cultura popular des de la nostra experiència i especialització en aquests sectors. D’aquesta manera, podem prestar uns serveis adaptats a les necessitats de cada entitat. Aquest conjunt de serveis i recursos que posem a disposició de les entitats i col·lectius formen la nostra Caixa d’Eines.

En paral·lel, a través d’acords d’intercooperació amb les federacions d’AMPA i AFA, aquests portals es converteixen en eines de generació autònoma de recursos financers per a la transformació social des de les finances ètiques.

Des d’Arç Cooperativa apostem per la cooperació amb col·lectius, entitats i organitzacions de l’economia social i solidària, l’associacionisme i la cultura popular. Creiem fermament que crear sinergies amb altres agents transformadors és clau per la posada en pràctica dels valors del cooperativisme i per impulsar les assegurances gestionades amb criteris ètics i solidaris.

Imatges: Psd de Maqueta de freepik i de Teona Swift via Pexels