• L’aFFaC ha reconegut, entre les vuitanta iniciatives presentades, els projectes guanyadors de la 9a edició del certamen a través d’una cerimònia virtual

  • Un any més, Arç Cooperativa hem patrocinat uns guardons que fomenten una educació pública, de qualitat, equitativa, inclusiva, gratuïta, democràtica, intercultural, feminista i ambientalment sostenible

Aquest dissabte 17 d’abril de 2021, les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) han celebrat una cerimònia virtual per reconèixer les AFA guanyadores de la 9a edició dels Premis aFFaC. L’acte s’ha celebrat en format en línia per complir amb les restriccions de mobilitat vigents.

Els premis, que compten amb el suport d’Arç Cooperativa i que enguany han arribat a la novena edició, es consoliden com un espai de reconeixement de les accions educatives i participatives de les AFA associades a l’aFFaC. En aquesta edició, s’han presentat gairebé 80 iniciatives de diferents AFA i s’han registrat gairebé 28.000 vots per decidir els projectes guanyadors.

Belén Tascón, presidenta de l’aFFaC, va voler agrair la gran acollida que ha tingut aquesta edició del certamen. També va donar l’enhorabona als projectes presentats per la seva elevada qualitat.

Podeu consultar els projectes guanyadors i finalistes dels premis d’enguany classificats en les categories de “Tothom a l’AFA”, “Transformem la societat” i “Fem xarxa per la qualitat educativa” en aquest enllaç.

Durant la cerimònia també es va reconèixer la tasca del mitjà de comunicació Canal Blau pel seu compromís amb el dret a l’educació. L’aFFaC també va agrair la feina de la Comissió Catalan d’Ajuda al Refugiat (CCAR), entitat que treballa per la defensa del dret d’asil i els drets de les persones migrades.

L’aFFaC i Arç Cooperativa, una aliança per la transformació social

Des d’Arç Cooperativa creiem en la intercooperació amb altres entitats, organitzacions i federacions del món associatiu i de l’economia social i solidària com la manera natural de relacionar-nos. Creiem que a través d’establir lligams i aliances podem crear sinergies per impulsar el mercat social, promoure el consum conscient i fomentar l’assegurança ètica i solidària.

Des de fa anys, Arç Cooperativa som una de les entitats que patrocinem els premis aFFaC. A més a més, Arç Cooperativa col·laborem amb l’aFFaC, la federació d’AFA més gran de Catalunya, donant suport a altres iniciatives transformadores impulsades per la federació com el Curs Anual aFFaC.

L’aFFaC, entitat amb qui compartim valors, treballa per una educació pública, de qualitat, inclusiva, democràtica, ambientalment sostenible i feminista. La federació, en la seva línia d’actuació crítica i transformadora, aposta fermament per l’assegurança ètica i solidària. Totes les assegurances de l’entitat com aquelles que ofereixen a les AFA associades, gestionades a través d’Arç Cooperativa, es basen en criteris ètics i solidaris, avalats amb el segell EthSI, certificat que garanteix el grau de transparència i de bones pràctiques del món assegurador.

Fruit d’aquesta aliança, les AFA associades a l’aFFaC tenen a la seva disposició un nou portal de gestió i contractació d’assegurances més intuïtiu, segur i fàcil.